نتیجه جراحی بینی گوشتی
بینی هایی با پوست ضخیم و غدد سباسه فراوان و باز بودن سوراخ های پوست در اصطلاح بینی گوشتی نامیده می شوند. در این بینی ها معمولا غضروف ضعیف می باشد و عمده بینی، پوست و چربی زیر آن و غدد سباسه است. در این بینی ها معمولا کمی نوک بینی افتاده است و پره ها باز و ضخیم می باشد. به علت وجود هورمون جنسی مردانه و چرب بودن پوست مردان، بینی گوشتی در مردان به وفور دیده می شود.
در گذشته برای اصلاح این بینی ها و جراحی زیبایی بینی از برداشت زیاد از غضروف ها کمک می گرفتند. نتیجه این کار، فرورفتگی و ایجاد اسکار در پوست به علت خالی شدن فضای زیر آن می باشد. معمولاً بیماران فکر میکنند برداشت پوست کمک کننده است اما بنظر می رسد برداشت پوست باعث ایجاد اثرات زخم شدید می شود، لذا به هیچ وجه توصیه نمی شود.
یکی از سوالاتی که در افرادی که بینی گوشتی دارند و تصمیم به جراحی بینی دارند این است که ، آیا در جراحی زیبایی بینی افراد با بینی گوشتی بینی به حالت قبل عمل بر می گردد یا خیر؟ در جواب باید بگویم در صورت اخذ نتیجه مناسب تا شش ماه پس از جراحی بینی گوشتی، دیگر تغییر عمده ای در بینی رخ نخواهد داد و به همان شکل باقی می ماند.
مثالی که در این مورد می توانیم بگویم مانند توپ فوتبال است که وقتی توپ فوتبال را خالی از باد می کنیم به علت ضخامت چرم اطراف ان مدتها طول می کشد کاملا خالی و چروکیده شود. در بینی گوشتی نیز همین اتفاق می افتد، چون پوست ضخیم است مدتها طول می کشد حجم بینی کم شود بنابراین بیمار حداقل برای حصول نتیجه نهایی یک سال باید صبر کند ولی معمولا بعد از شش ماه نتیجه پایدار است و بر نمی گردد.
روش جراحی در بینی های گوشتی و استخوانی
در بینیهای استخوانی مهمترین کار، کاستن از حجم بینی و شکلدهی به آن است، در حالی که در بینیهای گوشتی مهمترین اقدام کاستن بافت از یک قسمت و افزودن بافت به قسمت یا قسمتهای دیگر است.
بافت افزودنی در اغلب موارد غضروفی است که از تیغه بینی برداشته میشود، ولی گاهی به علت سابقه ضربه یا شکستگی یا به دلیل نامشخص تیغه غضروفی بینی، استخوانی میشود و قابل استفاده نیست. در این هنگام معمولا انتخاب دوم غضروف گوش است.
شکل دادن به بینی گوشتی بسیار مشکل است و توصیه میشود که فقط توسط جراحان باتجربه انجام شود.
0 دیدگاه