جراحی پره های بینی یکی از جراحی هایی می باشد که متقاضی برای انجام آن به نسبت زیاد می باشد. کسانی که تصمیم به کوچک کردن پره های بینی خود دارند معمولا بینی آن ها از نوع گوشتی می باشد و دارای سواراخ های بزرگ و پهنی می باشد .تقارن نداشتن سوراخ های بینی بیشتر در این افراد دیده می شود و می تواند این عدم تقارن عاملی برای جراحی بینی در آن ها باشد .
آناتومی بینی در عمل کوچک کردن پره های بینی
بینی دارای قسمت های مختلفی می باشد . هر کدام از قسمت های بینی به نوبه خود می تواند نقش پررنگی در زیبایی چهره افراد داشته باشد . پره های بینی یکی دیگر از قسمت های بینی می باشد که نقش پررنگی در عمل بینی و البته در زیبایی بینی دارد .
پره های بین انعطاف پذیر می باشند و دارای بافتی نرمی می باشند . اگر میزان این بافت ها بیشتر باشد پره های بینی نیز به نسبت بزرگ تر می باشد .
قبل از کوچک کردن پره های بینی
جراح بینی قبل از اقدام به جراحی ابتدا بینی را از تمام جهات به طور کامل بررسی می کند و جراح در همین راستا ساختار کلی بینی را ارزیابی کرده و به نتیجه جراحی و البته تناسب با اجزای صورت فکر می کند . افرادی که هدف از جراحی آن ها کوچک کردن پره های بینی می باشد ،جراح بینی سوراخ های بینی را از تمام زوایا ارزیابی و بررسی می کند.
- در طی این بررسی ها جراح بینی موارد زیر را بررسی می کند.
- ارزیابی بینی از زاویه پایین نوک بینی به نسبت سوراخ های بینی
- بررسی از زاویه بغل بینی
- بررسی از زاویه روبه رو اندازه پرههای بینی و اندازه فاصله آن ها با چشمان
روش کوچک کردن پره های بینی
کوچک کردن پره های بینی یک جراحی بسیار دقیق می باشد که به نظر ساده می آید اما جراح بینی در حین این جراحی باید بسیار دقیق پیش برود . عمل کوچک کردن پره های بینی هم به روش جراحی باز بینی و هم به روش بسته قابل انجام است. در روش جراحی باز ابتدا توسط ایجاد برش هایی، پره های بینی از هم جدا شده و سپس به سمت پایین کشیده شده و در نهایت به هم متصل می شوند. ولی در روش جراحی بسته بینی با ایجاد برش هایی، پره های بینی از قسمت متصل به لب بالا جدا شده و آن ها را به سمت بالا خواهند کشید.
مراحل عمل کوچک کردن پره های بینی
عمل پره های بینی به دو روش باز و بسته به منظور کوچک کردن سوراخ های بینی و کاهش پهنای بینی انجام شده و نحوه و روش ایجاد برش در و همینطور نحوه بخیه زدن در آن ها فرق می کند که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
روش های برش در جراحی پره های بینی
ایجاد برش در عمل کوچک کردن پره های بینی به دو روش انجام می شود، در روش اول برش ها توسط بهترین جراح بینی در کنار پره های بینی ایجاد می شود که به همین دلیل خط برش مشخص نمی باشد؛ ولی در زیبایی انحنای بینی تاثیر منفی داشته و به دلیل اینکه در ناحیه چین صورت جوش های چرکی ممکن است ظاهر شود، فرد دچار مشکل شده و اقدام به خارج کردن آن ها خواهد کرد.
در روش دوم برش ها حدود یک میلی متر بالاتر از چین کنار پره های بینی توسط جراح ایجاد شده و تاثیر منفی در انحنای بینی نخواهد داشت؛ اما باید به این نکته اشاره کرد که خط برش در این روش به خصوص در افرادی با پوست تیره کاملا مشخص خواهد بود.
نحوه بخیه زدن پره های بینی
جراح بخیه ها را به صورتی که منجر به ایحاد عوارضی از قبیل گوشت اضافه و اسکار نشود در جایگاهی مناسب خواهد زد و اما باید یه این نکته توجه داشته باشد که خط بخیه پررنگ نبوده و در زمان کم نیز بهبود پیدا کند. عواملی هم در روند بهبودی بخیه ها علاوه بر نحوه زدن بخیه موثر می باشد که این عوامل شامل نرم بودن و رنگ و ضخامت پوست فرد، نوع و شکل بینی و انجام مراقبت های لازم پس از عمل بینی می باشد.
مزایای کوچک کردن پره های بینی
از مزایای این روش می توان به بهبود وضعیت ظاهری افراد ، افزایش تقارن میان پره های بینی، کاهش سایز لوله های بینی، متعادل سازی و متناسب کردن سایز کلی بینی نسبت به فرم کلی صورت اشاره کرد.
مراقبت های بعد از کوچک کردن پره های بینی
برای رسیدن به نتیجه دلخواه خود بعد از عمل افراد باید مراقبت های تجویز شده توسط جراح را رعایت کنند. این نکات مراقبتی عبارتند از:
- خودداری از انجام ورزش و فعالیت های سنگین
- مصرف داروهای آنتی بیوتیک و تجویزشده توسط پزشک
- خودداری از فشار آوردن به پره های بینی و لمس آن ها
- استفاده از کمپرس یخ پس از جراحی
عوارض کوچک کردن پره های بینی
در صورتی که این جراحی توسط جراحی با تجربه و با مهارت بالا انجام شود، عوارضی نخواهد داشت، اما در صورتی که توسط جراحی بی تجربه انجام شود ممکن است عوارضی نظیرکوچک شدن بیش از پره های بینی و بروز اختلال در تنفس برای افراد ایجاد کند و بنابراین این جراحی حساس بوده و نباید پره های بینی بیش از حد کوچک شوند.
هزینه جراحی پره های بینی
به طور کلی هزینه جراحی بینی با توجه به عوامل مختلف و همینطور میزان تغییرات در روند جراحی متفاوت می باشد و بهتر است که برای اطلاع از هزینه دقیق آن به پزشک متخصص و جراحی با تجربه مراجعه کنید. اما عواملی که در هزینه کوچک کردن پره های بینی تاثیرگذار هستند، شامل دستمزد جراح پلاستیک بینی، هزینه های آزمایشات قبل و بعد، هزینه جلسات معاینه و داروهای مصرفی بعد از آن می باشد.
سخن پایانی
یکی از انواع جراحی بینی، عمل پره های بینی بوده که برای اصلاح پهنی و بزرگ بودن پره های بینی انجام می شود. این عمل را می توان به صورت هم زمان با عمل بینی و یا عمل ترمیمی بینی نیز انجام داد. این جراحی بسیار حساس می باشد چرا که اگر پره های بینی بیش از حد کوچک شود برای فرد مشکلاتی از قبیل اختلال در تنفس را ایجاد خواهد کرد،بنابراین باید در انتخاب جراح دقت کافی داشت.
0 دیدگاه